Отбелязват Деня на редките болести с любопитна инициатива

“Покажи уникалната си различност, покажи своята подкрепа!” - така се нарича кампанията, с която ще бъде отбелязан Международния ден на редките болести в Стара Загора

Отбелязват Деня на редките болести  с любопитна инициатива | StandartNews.com


   “Покажи уникалната си различност, покажи своята подкрепа!” - така се нарича кампанията, с която ще бъде отбелязан Международния ден на редките болести в Стара Загора.  Инициатори са старозагорското сдружение "Самаряни", национален Алианс на хора с редки болести, пациенти, родители и симпатизанти, в партньорство с  МОЛ "Галерия" в града.
  На 24 февруари от 11 до 15 часа, в МОЛ-а старозагорци ще могат да се включат в любопитната инициатива, посветена на борбата с редките болести. Всеки, по свой избор, ще може да предаде творческа уникалност на лицето си. Единственото условие е да се снима в оригинална рамка и да сподели своята снимка в социалните мрежи с #ShowYourRare. "По този начин ще изразим подкрепа и съпричастност към хората, живеещи  с редки болести", поясняват инициаторите.
   В рамките на събитията за Международния ден на редките болести в Стара Загора, ще се проеве и дарителска инициатива в подкрепа на бебе Мая, което страда от рядко заболяване и се нуждае от продължително лечение в клиника в Истанбул.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай