„Моята мечта за моя град“

Така се нарича конференцията, която ще се проведе във Велико Търново на 7 февруари.

„Моята мечта за моя град“ | StandartNews.com

„Моята мечта за моя град“ - така се нарича конференцията, която ще се проведе във Велико Търново на 7 февруари. Домакини на форума ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел  и кметът на старопрестолния град Даниел Панов.Ще им партнират двама успешни великотърновски предприемачи – Светлин Наков и Невен Боянов и журналистът Ники Кънчев. Участниците в конференцията ще разговарят как и с какво всеки търновчанин може да допринесе, за да превърне града си в по-добро място за живеене.
„Велико Търново е един от най-бързо развиващите се български градове и пример за това, че когато институциите на местно, национално и европейско ниво работят в добър синхрон ползите за гражданите са неимоверни, заяви Ева Майдел по повод предстоящото събитие.
Тя припомни, че форумът „Моята мечта за моя град“ е специално издание на конференцията „Моята мечта за България“, която се провежда ежегодно в Брюксел. Тя среща млади българи от цяла Европа с успели сънародници. Главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева, покойният алпинист Боян Петров, предприемачите Елена Маринова, Боян Бенев, Никола Янев и Любомир Янчев са сред досегашните участници.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай