Майката на малкия Божидар: Благодаря на Пеевски за огромната помощ!

Малчуганът от Бяла Слатина страда от рядко заболяване, има нужда от генна терапия

Майката на малкия Божидар: Благодаря на Пеевски за огромната помощ! | StandartNews.com

Майката на малкия Божидар от Бяла Слатина Теодора Василева изрази огромната си благодарност към лидера на ДПС – Ново начало Делян Пеевски, към младежката организация на ДПС – Ново начало в Бяла Слатина и към всички добри хора, които се включиха в благотворителната кампания за събиране на средства за лечение на детето й. 

„Нека този пост достигне до всички добри хора, които се включиха в набирането на средства за лечение на нашето момченце Божидар - с различни базари, мероприятия, футболни срещи, концерти, училища, кутии.
Като всяко майчино сърце – и моето е изпълнено с толкова силни чувства на благодарност, че искам да ги споделя с всички вас.

Искам да благодаря от все сърце на Младежката структура на ДПС – Ново начало в Бяла Слатина, които организираха в събота благотворителен футболен турнир в с. Галиче и събраха над 2 000 лева. Още по-голяма благодарност отправям към лидера на ДПС – Ново начало г-н Делян Пеевски, който веднага след като е видял в социалните мрежи публикацията на момчетата и момичетата от Бяла Слатина, е заявил, че ще направи голямо дарение, за да се набави пълната сума и да започне лечението на детето. Г-н Пеевски е пожелал и да го държим в течение за допълнителни разходи, ако възникнат по време на процедурите.

Отправяме благодарности към всички от град Бяла Слатина, които се включиха с различни мероприятия за набиране на финансови средства, стоейки дни наред на студа, за да дадат надежда и подкрепа на нас и нашето момченце.
Моето семейство и аз се покланяме пред вас - малкия Северозапад! Затова, че направихте чудеса в рамките на седмица.

Искам да заявя, че организираните вече и ангажирани благотворителни мероприятия ще се състоят, а средствата от тях, след пълното лечение на нашия син, ще бъдат дарени на други деца в нужда. Следващият пост в социалните мрежи ще е във връзка със състоянието и лечението на Божидар.

Благодарим ви!“, написа в личния си профил Теодора Василева.
Припомняме, че малкият Божидар страда от рядко заболяване. Първият етап от лечението му включваше операция в Турция на стойност 180 000 евро. За втория етап - генна терапия в САЩ, бяха необходими 300 000 долара. За щастие, средствата вече са събрани и всички се надяваме Божидар да бъде напълно излекуван!

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай