Масов бой в Пещера, двама в болница

Две групи хора се сбиха в квартал "Луковица"

Масов бой в Пещера, двама в болница | StandartNews.com

Масов бой изправи косите на хората в Пещера. Две групи хора се сбиха в квартал "Луковица". Сигналът за случилото се е получен около 23 часа в понеделник, съобщават от полицията.

По първоначални данни, в района са се събрали десетки жители на махалата и това наложило по-сериозна полицейска намеса. По разпореждане на директора на ОД на МВР към мястото били насочени още седем екипа на районните управления от областта и на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив.

Повикани са и всички служители от почиващите смени на Районното управление в Пещера. В резултат на предприетите комплексни действия напрежението било овладяно. На мястото е извършен оглед, установени са нанесените материални щети.

За 24 часа са задържани трима мъже на възраст между 36 и 60 години от квартала. В МБАЛ-Пазарджик са настанени двама пострадали, които по тяхно желание тази сутрин са освободени от болничното заведение, уточняват от пресцентъра.

По случаите се водят досъдебни производства за хулиганство, унищожаване и повреждане на чуждо имущество, като процесуалните действия са под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай