Хасан Азис остава кмет

Искам да поздравя избирателите у нас и в чужбина за това, че гласуваха за промяната, каза управникът на Кърджали

Хасан Азис остава кмет | StandartNews.com

Водачът на листа в Кърджали Хасан Азис заяви пред Би Ти Ви, че остава кмет на града. По повод на получените резултати за ДПС в Кърджали, където Движението може да вземе и четирите мандата, той коментира, че "явно морфичният резонанс на нашият почетен председател е в действие". Ниската избирателна активност той обясни с това, че много хора не са се върнали от чужбина.

Според Хасан Азис, изборният процес е протекъл нормално, въпреки валежите. Той обяви, че е имало осем жалби, четири от ГЕРБ и четири от ДПС, но оценката на Движението е за нормален изборен процес.

„Искам да поздравя избирателите у нас и в чужбина за това, че гласуваха за промяната. Работихме за един добър изборен резултат“, заяви вторият в листата на ДПС в Кърджали пред NOVA.

"Това, което казахме на обществото - България се нуждае от промяна. Мисля, че бяхме чути, ние се надяваме на много добър резултат", заяви Хасан Азис.

"През цялата кампания казвахме - България се нуждае от обединяване на партиите, от диалог, независимо от шарения състав в парламента. Ако приоритетите надделеят, мисля, че може да се постигне успех и в този парламент", допълни Азис.

Пред БНТ каза още, че ДПС изключва националистическите партии от този диалог.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай