Иво Цанев водач на листата на ДПС- Ново начало във Враца. Постави ясна цел

Втора е областният лидер на партията Каролина Кьолер

Иво Цанев водач на листата на ДПС- Ново начало във Враца. Постави ясна цел | StandartNews.com

Коалиция “ДПС – Ново начало” си поставяме за цел да сме втора политическа сила във Враца. Това заяви водачът на листата Иво Цанев при регистрирането на коалицията  в РИК за извънредните избори на 27 октомври.

Властта е за решаване на проблемите на хората, а мотото на “ДПС- Ново начало” е да бъдем заедно с хората и до хората, допълбни той.

Иво Цанев е магистър по политология и финанси, експерт в сферата на националната сигурност, има богат политически опит.

Втора в листата е Каролина Кьолер- Тонова, която е областен лидер на “ДПС-Ново начало” и общински съветник в Мездра.

На трето място е Касъм Касъмов от Бяла Слатина, заместник областен председател на партията.

След него в листата е областният председател на младежката структура на “ДПС-Ново начало” Христо Найденов. На пето място е Венелин Янков, общински съветник в ОБС-Враца, на шесто място е бизнесменът и общински съветник от Враца Николай Николов.

След него в листата са Веселина Червеняшка, преподавателя в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” – Борован, инж. Стефан Вълков от Козлодуй,  Марин Цветков, Ангел Иванов и Патрисия Петрова от Козлодуй.

Областният председател на партията Каролина Кьолер – Тонова подчерта, че от “ДПС-Ново начало” са заложили на млади, опитни и амбициозни хора, както и на нови лица. Тя призова гражданите да проявят активност на предстоящите избори и да гласуват, за да бъде прекъсната изборната спирала.

Трябва да бъдат положени всички усилия за съставянето на редовно правителство след тези избори. Евроатлантическият път на България трябва да продължи и нашата партия е един от сигурните гаранти за това, каза Иво Цанев.

На България е нужна политическа стабилност и ние трябва да я постигнем с мисъл за страната ни. В противен случай ни чакат тежки процеси за държавата, за бизнеса и ежедневието на хората. Готови сме на разговори с другите политически сили и смятам, че всяка партия трябва да загърби партийното си его и да отстъпи в името на България, добави той.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай