"Имаш поща" от Атанасовското езеро

След миналогодишния успех на ателието „Имаш поща“ и тази година Българска фондация "Биоразнообразие" кани малки и големи ентусиасти в пространството „симБиотично“, за да зарадват своите близки и приятели с ръчно изработена картичка от Атанасовско езеро.

"Имаш поща" от Атанасовското езеро | StandartNews.com


  След миналогодишния успех на ателието „Имаш поща“ и тази година Българска фондация "Биоразнообразие" кани малки и големи ентусиасти в пространството „симБиотично“, за да зарадват своите близки и приятели с ръчно изработена картичка от Атанасовско езеро. Всеки участник ще може да сътвори свой личен спомен от Бургас и солниците и да го изпрати чрез импровизираната поща в „симБиотично“ (от БФБ ще се погрижат писмата да се изпратят по-късно чрез Български пощи АД).
  Ателието, което ще се проведе на 22 август от 18 часа, е подходящо за деца и за възрастни. Таксата за участие е 5 лв.  и включва арт-материали, пликове и марки, както и безплатен вход за „симБиотично“. Ателието „Имаш поща“  е част от лятната програма на пространството на Атанасовско езеро и има за цел да привлече нови приятели както на „симБиотично“, така и на розовото езеро.
  Арт- пространството "СимБиотично“ е разположено в района на Бургаските солници, на 200 м от басейните с луга и кал. До тук се стига лесно с велосипед или пеша от Морската градина. Има и електробусчета, които тръгват от бариерата на паркинга на Капани, припомнят за улеснение на участниците организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай