Ибряма ще весели старозагорци в новогодишната нощ

Концертът, в който ще участват народните певици Мария Карефезиева, спътница в живота на Иво повече от 40 години, и младата Таня Маринова, ще започне половин час преди да вдигнем чашите за Новата година.

Ибряма ще весели старозагорци  в новогодишната нощ | StandartNews.com

Виртуозният кларнетист Иво Папазов - Ибряма и неговият оркестър "Тракия" ще веселят старозагорци в новогодишната нощ. Концертът, в който ще участват народните певици Мария Карефезиева, спътница в живота на Иво повече от 40 години,  и младата Таня Маринова, ще започне половин час преди да вдигнем чашите за Новата година. Ибряма ще поздрави старозагорци най-известните си парчета, много от тях посветени на любимите му хора - Папазлийско хоро, Марийкино хоро, Ивова ръченица и др. Иво Папазов - Ибряма, който е почетен гражданин на Стара Загора, и неговите момчета са обещали да свирят докато на площада, има хора, които играят и се веселят. А мераклии-хороводци обикновено има до сутринта.
 Кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който не си пада по масовите прояви, този път е решил да поздрави съгражданите си в първите минути на Новата година и да вдигне първата наздравица на обновения площад.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай