Хафъзов водач на листата на ДПС-Ново начало в Сливен. Обяви целта

Амбицирани сме да вземем повече гласове от предишните избори, каза Хафъзов

Хафъзов водач на листата на ДПС-Ново начало в Сливен. Обяви целта | StandartNews.com

Амбицирани сме да вземем своя мандат от Сливен, но и да получим повече гласове от предишните избори. Това обяви пред журналисти в Сливен депутатът Хюсеин Хафъзов, който е водач на листата на ДПС – Ново начало в областта. Той заедно с колегите си внесе за регистрация листата в РИК. Тя е пълна - с 12 кандидати за народни представители.

Нашите послания имат своите традиции. Ние казваме, че се грижим за интереса на хората. Това е чест и дълг. Сегашният кратък мандат не ни даде възможност да реализираме своите обещания. Несвършената работа е наша отговорност, но и отговорност на нашите избиратели, които трябва да излязат да гласуват, заяви още областния лидер на ДПС-Ново начало.

"Ние имаме дълг към своята родина и трябва да сме отговорни, гласувайки да излезем от тази политическа криза, която много скоро може да се превърне и в икономическа и социална. Ние ще направим всичко възможно да агитираме повече хора да гласуват и така ще защитим по-добре интереса на гражданите“, категоречен е Хюсеин Хафъзов.

На второ място в листата е Хюсеин Садуллов от Котел.

Трети е Пламен Маринов от Сливен, а 4-тата позиция е за Гюлден Юсеинова от Твърдица.

На пето място е Валентин Георгиев от Сливен, 6-тата позиция е за Таня Петрова от Сливен, 7-ми е Радостин Мокрев от Сливен, на 8-мо място е Реджеб Кючюкюмерев от Котел, 9-ти Георги Маринов от Нова Загора.

На 10-то място е Радомир Йорданов от Сливен, на 11-то място е Петко Таранджиев от Твърдица, а 12-ти е Мустафа Мустафов от Сливен.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай