Галина Стоянова отново номинирана за кмет на Казанлък

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова бе номинирана за трети мандат от общинската организация на ГЕРБ в Града на розите

Галина Стоянова отново номинирана за кмет на Казанлък | StandartNews.com

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова бе номинирана за трети мандат от общинската организация на ГЕРБ в Града на розите. По време на общинското събрание са издигнати кандидатурите на 37 общински съветници и 15 кметове на кметства в Казанлъшко за местните избори на есен. 
„Благодаря за подкрепата,за екипната работа с общинските съветници, на гражданите за активните позиции и съвети,с които винаги сме се съобразявали", каза Стоянова след като отново получи доверието на своите. Тя посочи, че за кандидати за кметове и общински съветници са издигнати нови, доказани и опитни хора, една трета от тях били от гражданската квота.
  През тази седмици за трети мандат бе номиниран и кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Старозагорският градотначалник и кметът на Казанлък Галина Стоянова по общо мнение са сред найуспешните кметове на ГЕРБ в страната.  
Срокът за номиниране на кметове и общински съветници от Старозагорска област за участието им в местните избори е 10 август. След това окончателното решение за кандидатурите ще бъде взето от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай