Ертен Анисова начело на листата на ДПС-Ново начало в Добрич

В листата участват много млади хора, които вече са се доказали в своето поприще.

Ертен Анисова начело на листата на ДПС-Ново начало в Добрич | StandartNews.com

В Деня на Независимостта областният председател д-р Ердинч Хаджиев и кандидати за народни представители внесоха за регистрация в Районната избирателна комисия листата на Коалиция "ДПС Ново начало" за 8 МИР Добрич.

Водач на листата е настоящият народен представител и заместник-председател на парламентарната група на ДПС Ертен Анисова. Самата тя не присъства на регистрацията, ткъй като в Ню Йорк за участие в годишната среща на фондацията на президента Бил Клинтън.

Листата на коалиция "ДПС Ново начало" е много разнообразна и балансирана, участват много млади хора, които вече са се доказали в своето поприще.

Смятаме, че с тази листа ще постигнем сериозни успехи в областта и ще затвърдим депутатското място за област Добрич.

Втори в листата е Джем Яменов, който се занимава с частен бизнес.

Трета е Елис Ахмедова - начална учителка от 12 години. „Реших да пробвам ново начало с нови хора и водач на листата Ертен Анисова“, коментира тя.

Четвъртият в листата Икбал Мариянов е общински съветник в Община Добричка. „Имам тези хора, като част от дома ми, много години сме работили заедно. Мисля, че сме на точното място в точния момент“, каза той.

Светослав Гочев е пети. „В листата съм по решение на нашата политическа партия да подкрепим Коалиция "ДПС Ново начало“, посочи Гочев, който е председател на Управителния съвет на БЗНС и областен лидер на партията.

Евшен Такавит е кинезитерапевт по професия. „Участвам в листата по покана на Ертен Анисова, за да подкрепим новото начало на Движението за права и свободи“.

Седми в листата на ДПС-Ново начало е певецът Дамян Попов. „В листата съм, защото ме покани човек, на когото имам голямо доверие – д-р Хаджиев.  Както и затова, че мисля, че имам какво да дам на града, който ми е дал толкова много на мен самия. Изживял съм тук детството си, изживял съм тук най-милите си мечти и най-съкровените си моменти. Смятам, че имам какво да дам на града си“, сподели изпълнителят.

Живко Желев от 17 години е служител в банка, икономист по образование. Участва в листата като представител на гражданска квота. Тук съм, за да подкрепя една нова инициатива, каквато е ДПС Ново начало, каза той.

Пълният състав на листата на Коалиция "ДПС Ново начало":

1. Ертен Белгинова Анисова

2. Джем Ямен Яменов

3. Елис Исмаилова Ахмедова

4. Икбал Илков Мариянов

5. Светослав Божидаров Гочев

6. Евшен Гюрсел Такавит

7. Дамян Дамянов Попов

8. Живко Стоянов Желев

9. Джанер Дженгиз Чирпанль

10. Тургай Асан Ализ

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай