Експерт по сигурността в листата на ДПС-Ново начало в Силистра

Водач в региона е Хамид Хамид

Експерт по сигурността в листата на ДПС-Ново начало в Силистра | StandartNews.com

ДПС - Ново начало регистрира листата си за област  Силистра за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Водач е заместник-председателят на парламентарната група на ДПС и член на ЦОБ  Хамид Хамид.

Сезен Сайън  е вторият кандидат в листата на коалиция  ДПС - Ново начало. Тя е висококвалифициран професионалист с богато образование в сферата на сигурността и политологията.

Г-жа Сайън притежава бакалавърска степен по  Криминалистика  от  Варненския свободен университет (ВСУ), което ѝ дава солидни знания в областта на правосъдието и криминалните разследвания. След завършването на бакалавърската си програма, тя продължава с магистратура в Националния военен университет (НВУ), където се специализира като "Експерт по сигурността и отбраната" , утвърждавайки се като специалист в тези ключови за обществото сфери.

В момента Сезен Сайън продължава да разширява академичната си квалификация, като следва магистърска степен по  Политология, Дипломация и Национална сигурност във  Великотърновския университет (ВТУ) . Тази специализация допълнително подчертава ангажимента ѝ към обществените процеси и нейното желание да работи в полза на националната сигурност и международната дипломация.

Като втори в листата, Сезен Сайън е посветена на каузата на ДПС и се стреми да бъде гласът на стабилността, сигурността и професионализма в политическата сцена на България.

Кандидатите в листата по ред са:

1. Хамид Хамид

2, Сезен Сайън

3. Амир Хайри

4. Ервин Юсеин

5 Зафер Сабри Хаджибилял

6. Еркан Сюлейман

7. Самет Мангър

8. Азис Халид

Областният координатор и упълномощен ръководител на кампанията в Силистра Зафер Сабри Хаджибилял коментира: "Регистрирането на нашата листа е важен момент за жителите на област Силистра. Нашите кандидати са доказани личности с ясна визия и силно желание да работят за просперитета на региона. Уверени сме, че нашите идеи и предложения ще намерят широк отзвук сред гражданите, защото заедно можем да направим промяната."

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай