Дрогиран бургазлия с "Алфа-ромео" заплашва с пищов на пътя

Дрогиран бургазлия с "Алфа ромео" се опитал да избута от пътя с автомобила си "Мазда-3" и заплашил жената зад волана на " с пистолет.

Дрогиран бургазлия с "Алфа-ромео" заплашва с пищов на пътя | StandartNews.com

Дрогиран бургазлия с "Алфа ромео" е заплашил на пътя жена зад волана на "Мазда-3" с пистолет. Сигналът за инцидента е бил получен на Коледа в ранния след обяд, съобщиха за него днес от областата дирекция на МВР  - Бургас. 
  При проверката е било установено е, че между двамата водачи възникнало спречкване на пътя между с. Маринка и Бургас. Ядосан, шофьорът на "Алфа ромео"-то, на 28 години, направил опит да избута от пътя колата, управлявана от 26-годищната бургазлийка, с автомобила си. При изравняването мъжът отворил десния прозорец на колата си, насочил пистолет към жената и отправил обидни думи и закана за физическа саморазправа с нея и спътника й. След сигнала на потъпевшите бургазлията бил е задържан от полицията в района на кръстовище „Трапезица“ за 24 часа. От него е бил иззет газов пистолет с 45 халосни патрона и пълнител с три патрона. При теста за употреба на наркотични вещества апаратът е отчел положителна проба за употреба на амфетамин. По данни на разследващите мъжът имал крими-досие в полицята. По случая е образувано бързо полицейско производство за хулиганство и употреба на наркотици

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай