Доброволци от Кърджалийско с награди в национален конкурс

Двама доброволци от област Кърджали получиха отличията си от националния конкурс "Пожарникар на годината 2018" на официална церемония в столицата

Доброволци от Кърджалийско с награди в национален конкурс | StandartNews.com

Грамота и купа получи днес доброволецът от формированието „Черноочене-2016“ Нурай Хасан  на официалната церемония по награждаването в националния конкурс „Пожарникар на годината-2018“, която се състоя в Централния военен клуб в София.
С грамота и плакет от Националната асоциация на доброволците в България беше отличен ардинският доброволец Юлиян Банков. Двамата получиха отличията си от зам.-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев. Доброволецът Нурай Хасан от Черноочене зае престижното второ място в категория „Отличени“ за спасяване на жена, попаднала в критична за живота ѝ ситуация, а колегата му Юлиан Банков е излъчен за „Личност на 2018“ за активната му дейност в ардинското доброволно формирование.
На церемонията по награждаването присъстваха също зам.-областният управител на област Кърджали Севда Камбурова и началникът на РД ПБЗН комисар Сергей Заимов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай