Чирпан остава без бюджет за годината

На общинската сесия не е присъствала кметицата на общината Кичка Петкова, която била обидена от свои опоненти, обвинили я в лошо управление

Чирпан остава без бюджет за годината | StandartNews.com

Общинските съветници отново не приеха бюджета на община Чирпан на днешното си заседание. Един глас не е стигнал, за да бъде гласувана финансовата рамка на приходите и харчовете за настоящата година. На общинската сесия не е присъствала кметицата на общината Кичка Петкова, която била обидена от свои опоненти, обвинили я в  лошо управление. Против бюджета са гласували градските старейшини от ГЕРБ с мотива, че липсвало доверие към общинското ръководство, което довела Града на Яворов до политическата криза. 
  Четиримата представители на местната коалиция „За Чирпан“, които са сред критиците на кмета Кичка Петкова, изненадващо са подкрепили бюджета. Нейният ръководител и бивш кмет Васил Донев обяснил вота, като компромис в полза на града. Общинските съветници са гласували за неговото предложение общината да поеме дълг за 2019 год., с който да се стабилизира финансово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай