Бургазлии събраха на коледен базар и концерт 20 000 лв.

Сумата ще бъде дарена за закупуване на уред за УВЧ-терапия в дома за медико-социални грижи и рехабилитация „Вяра, Надежда и Любов“ в областния център

Бургазлии събраха на коледен базар и концерт 20 000 лв. | StandartNews.com

   На коледния базар с концерт в Бургаската държавна опера снощи бяха събрани общо 20 000 лв.  Сумата ще бъде дарена за закупуване на уред за УВЧ-терапия в дома за медико-социални грижи и рехабилитация „Вяра, Надежда и Любов“ в областния център. Тук провеждат лечение   се възстановяват деца от цялата Бургаска област.
  Във фоайето на операта бяха разположени различни тематични щандове с ръчно изработени артикули. Дядо Коледа и Снежанка раздадоха подаръци на децата от дома, а фотографът Живко Стоев запечата техните усмивки. В специално декорирано коледно студио Александра Диканска засне коледните емоции на бургаските семейства. Талантливи ученици от Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров направиха празнична атмосферата  на базара за всички .
 Концертът, с водещ Пламен Каров, събра на една сцена бургаската поп-икона Тони Димитрова, Фортисимо, Дует Бургас, Преслава Минасян и много други артисти от областтас.
 Гост на блготворителната вечер беше. зам.-председателят на  ГЕРБ Цветан Цветанов, който посети базара, а преди това откри национален форум на Предприемачи-ГЕРБ в Поморие.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай