Бургаски комплекс със собствена програма за ЧНГ

За доброто настроение на жителите на комплекса на сцената ще се погрижат куп местни поп-звезди и изпълнители на народни песни

Бургаски комплекс със собствена програма за ЧНГ | StandartNews.com

Бургаският комплекс "Меден рудник" ще посрещне 2019 - та с пъстър новогодишен концерт. Музикалният спектакъл започва в 22,30 часа в новогодишната нощ в градинката до средното училище "Петко Росен".
 За доброто настроение на жителите на комплекса на сцената ще се погрижата куп местни поп-звезди и изпълнители на народни песни -  Петя Методиева, Лидия Стаматова, VessoU, група Four, Лазар Налбантов и оркестър "Жарава" с ръководител Петко Янгьозов.
 Новогодишният концерт се организира от община Бургас и е част от събитията в културния календар, с които се насърчават изявата на местни таланти и се съхраняват старите традиции.
 Тази година комплекс "Меден рудник" има и своя коледна елха, която създава празнично настроение за съкварталците. В близост до нея е разположена къщичка с празнично осветление, на фона на която всеки ще може да запечата в снимка моментите от посрещането на коледните и новогодишни празници.
Фото- Радио Бургас
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай