Благотворителен бал набира средства за инвитро

Благотворителен бал, организиран от фондациите "Мечта за дете" и "Супер БЕБЕ", тази вечер в гранд-хотел "Приморец" ще даде началото на информационната кампания "Роди дете в България" за района на община Бургас

Благотворителен бал набира средства за инвитро | StandartNews.com

Благотворителен бал, организиран от фондациите "Мечта за дете" и  "Супер БЕБЕ", тази вечер в гранд-хотел "Приморец" ще даде началото на информационната кампания "Роди дете в България" за района на община Бургас. "Целта е да бъдат мотивирани младите двойки навреме да раждат деца, предвид възрастта като фактор за безплодието", поясниха организаторите. Кампанията се провежда със съдействието на община Бургас.
  Водещ на събитието ще бъде Мисис Баба 2019 г. Стефи Стаменова, известна като българската Шехерезада. А специален гост и лице на кампанията е младата майка на две деца и популярен влогър - Антоанет Пепе. 
  Организаторите са подготвили изненади за гостите на събитието, томбола с награди и музикални изпълнения на  бургаски таланти. Те са надяват да се съберат необходимите средства за една бургаска двойка с репродуктивни проблеми, която ще бъде подпомогната финансово за инвитро процедура. Част от цената на куверта ще бъде заделена за каузата и на място ще се проведе благотворителен търг с творби на изкуството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай