3 дни мачове в Стара Загора за Купата на МГЕРБ

20 отбора влизат в спор за отличието

3 дни мачове в Стара Загора за Купата на МГЕРБ | StandartNews.com

В Стара Загора бе дадено началото на тридневно футболно дерби, което за девети път събира непрофесионални отбори по футбол на малки вратички за Купата на МГЕРБ. Над 20 отбора влизат в спор за отличието, като срещите ще се играят на спортните игрища зад Централна поща в града.
„Винаги сме разчитали на спорта, инвестирали сме време и усилия, за да бъде подобрена спортната среда в нашия град и това ще продължи, защото спортът е здраве. Радвайте се на този спортен празник – той е за вас“, каза при откриването на надпреварата водачът на листата на ГЕРБ за общински съветници Николай Диков. Много добрата игра и феърплеят са неизменна част от традиционния турнир, стана ясно още от думите на Диков. Той пожела успех и положителни емоции от играта.
Партньори и този път при организирането на срещите за Купата на МГЕРБ са момчетата от „Футболна Стара Загора. От тяхно име благодарност към всички, които показват умения и ентусиазъм на зеления килим изказа и Николай Стоев. Тази година, срещите вървят паралелно и с турнир в Казанлък, чийто победители ще се включат в старозагорската надпревара. Организаторите от младежката структура на ГЕРБ под липите и този път са подготвили призове и награди за най-добрите, както и много емоции и спорт за всички любители на Цар Футбол. Финалните срещи ще се играят в неделя, като се предвижда награждаването на най-добрите на малки вратички да бъдат наградени около 18.00 часа на игрището зад Централна поща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай