Велислава Кръстева: Готови сме да управляваме

Това са изборите, които трябва да рестартират държавността, каза водачът на Движението в Плевен

Велислава Кръстева: Готови сме да управляваме | StandartNews.com

Ние, ДПС, сме готови да управляваме. Защото политическата отговорност се реализира чрез и от политическите партии. Това заяви наредният представител от ДПС Велислава Кръстева, водач на листата на движението в Плевен, в интервю за Нова тв.

Това са изборите, които трябва да рестартират държавността, категорична бе Кръстева.

"Ние сме абсолютно мобилизирани в тази предизборна кампания, защото това са най-важните избори след 1989 г. Това са изборите, които трябва да върнат нормалността в държавата, да създадат условия за обединение и диалог между политическите партии. Това са изборите, които трябва да рестартират държавността", каза още народният представител от ДПС.

водачът на Движението в Плевенски избирателен район подчерта, че от ДПС никога не са подкрепяли ГЕРБ, а решения, които са били важни по отношение на евроатлантическата ни ценност и политики. "Това не е подкрепа за ГЕРБ, а за националния интерес", допълни още Кръстева.

Тя коментира материалното си състояние и заяви, че е богат човек. "Богата съм със страхотната ми дъщеря, с малкото ми, но верни приятели. Богата съм с моя почетен председател, който е моят най-голям учител - г-н Доган. Богата съм с подкрепата на всички наши избиратели", каза още Велислава Кръстева.

Велислава Кръстева коментира и защо Делян Пеевски не е в листите на ДПС за парламентарните избори.

"Г-н Пеевски много години е част от успешния отбор на ДПС. Той имаше изключително много номинации от нашите структури, 90 % от структурите са го номинирали, но неговата воля и желание е този път да не бъде конкретно в листите за парламентарните избори, което нито отменя неговата роля, нито нашите взаимоотношения, защото той наистина е един успешен политик и бизнесмен", допълни още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай