Мира Радева: Бойко тъгува

Снощи ми езглеждаше наистина така

Мира Радева: Бойко тъгува | StandartNews.com

Мира Радева изпъкна с любопитен коментар за състоянието на Бойко Борисов, след като е научил резултатите от изборите. Тя обясни също защо Слави Трифонов сам се е поставил в капан.

Бойко Борисов и Корнелия Нинова останаха на своята логика. Трябва да поздравим Борисов за постигнатите резултати, но снощи той ми изглеждаше тъжен и готов на компромиси. 

Това заяви в студиото на предаването "Лице в лице" по bTV социологът Мира Радева, която коментира резултатите от снощните парламентарни избори.

 "Слави Трифонов влезе в политиката с една идея за радикална промяна, която той подкрепя и следва вече доста години, като основното е мажоритарни избори. От една страна, от партията му казват - ние никога няма да правим коалиция с ГЕРБ. 

По този начин Слави Трифонов попада в един капан - няма да прави коалиция с ГЕРБ, но ГЕРБ са единствените, които приемат основната политическа теза и идея на "Има такъв народ", разкри тя.

 "За мен този парламент трябва да промени изборните правила и на база на това може да се състави един програмен кабинет, който не е ясно колко ще издържи. На тези избори видяхме един поколенченски разлом.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай