Марешки води във Варна, Симеонов – в Бургас

След тях са знакови имена от двата морски града

Марешки води във Варна, Симеонов – в Бургас | StandartNews.com

Лидерите на ВОЛЯ и НФСБ Веселин Марешки и Валери Симеонов ще водят листите на Патриотичната коалиция във Варна и в Бургас. След тях са знакови имена от двата морски града и хора, доказали, че работят за българските граждани и националния интерес. И двамата взеха решение да оглавят само по една листа, съобщиха от патриотичната коалиция.

ВИЖ ОЩЕ: Веселин Марешки: Данъкоплатецът не е молител

 „Варненци ме познават добре. Варна е символът на освобождението от картела. Битката ми за справедливи цени започна именно от там - преди 30 години с аптеките и преди пет години с бензиностанциите. Наясно съм с проблемите на съгражданите ми и имам готови решения за тях. Въпрос на чест и отговорност е да поискаш доверието именно на хората от родния си град“, коментира лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

„Бургас е родината на патриотизма, на Националния фронт за спасение на България и на телевизия СКАТ. Но аз съм човек на действието – вярвам, че трябва да продължа да представлявам Бургас с реална работа, не с приказки“, заяви лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай