Кирил Добрев с надъхващ призив към БСП за вота /ВИДЕО/

Днес не е време да се харесваме, а да работим, каза социалистът във видеообръщение

Кирил Добрев с надъхващ призив към БСП за вота /ВИДЕО/ | StandartNews.com
  • Днес не е време да се харесваме, а да работим, каза социалистът във видеообръщение

Надъхващ призив към социалистите за вота на 11 юли отправи във видеообръщение висшият социалист Кирил Добрев.

"Не съм фен на това ръководство на БСП, но днес не е време да се харесваме, а да работим. Да работим за партията, която е част от нас.",  казва Кирил Добрев в специалното си обръщение към членовете на левицата. "Знам от горчивия си житейски опит - падналите нямат приятели. Но тези, които ни остават, са такива докрай. Такова е днес положението и с БСП. Като трета политическа сила - врагове много, приятели малко.

От нафталина възкръснаха дълбоко забравени политически лица, които претендират да са новото "истинското ляво", други пък вече повече от година “бракониерстват” по нашите редици и селективно изкушават наши кадри.", подчертава Добрев. По думите му в политиката трябва да гориш, за да запалиш хората около себе си. Той призовава всички членове и симпатизанти на БСП да дадат нова сила и енергия, защото левицата има нужда от всеки един.

"Моят избор е ясен - ще направя всичко по силите моята партия да бъде на висотата, която заслужава. Обръщам се към всички вас, мои приятели, другари, съмишленици. Да го направим. Струва си. Заради паметта на нашите родители, заради бъдещето на нашите деца.", завършва обръщението си Кирил Добрев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай