Карадайъ от Борино: За политиката трябват ценности

Ние от ДПС ги имаме - заедността, толерантността и съединението, каза лидерът на Движението

Карадайъ от Борино: За политиката трябват ценности | StandartNews.com
  • Ние от ДПС ги имаме - заедността, толерантността и съединението, каза лидерът на Движението

„За правенето на политика освен мерак, са необходими идеи, цели и приоритети, план-програма за постигането им и най-важното ценностна база. А ние в ДПС ги имаме - нашата философия е на заедността, толерантността и солидарността. Тези хора щом нямат идеи и цели за постигане им, остава само  един инструмент за правене на политика – разделяй и противопоставяй и се опитвай да владееш, но не винаги им се получава.“ Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Борино.

Централният лъч на ДПС начело с Карадайъ, зам.-председателя Йордан Цонев, председателя на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк и евродепутата Атидже Вели заявиха подкрепата си за листата с кандидатите за народни представители на Движението в област Смолян, с предизборни мероприятия днес в Девин и Борино.

Карадайъ подчерта, че: „Нито едно разединено общество не е просперирало“. Лидерът на ДПС цитира поговорката: „Никой не хвърля камъни по дърво, което не ражда плодове.“ И продължи  „30 години се хвърлят камъни по ДПС, за да бъдат значими на политическия терен, да бъдат видими“.

"Всички заедно можем да направим страната и региона по-добро място за живеене. Да има европейски облик и доходи. За да върнем нашите братя и сестри от чужбина. Да има ръст в икономиката и разкриване на работни места и повишаването на възнагражденията, трябва да спрем модела на авторитарното управление на страната.

„Страната трябва да стъпи отново на своя път, на европейския си път, на демократичния си път на пътя на развитието на високите доходи на зелените технологии“, каза Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС.

Цонев призова да бъде направен изборът на бъдещето с №7 за Движение за права и свободи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай