Градската десница призна: Много харесва Радев

Нямам нито една забележка към Румен Радев, каза ген. Атанасов

Градската десница призна: Много харесва Радев | StandartNews.com

Градската десница най-после си призна. Много харесва президента Румен Радев, няма забележки към него и по всичко личи – ще работи за преизбирането му в президентските избори в края на годината.

ВИЖ ОЩЕ: Атанасов се разкри: Наш премиер, министри на БСП

"За последната година нямам нито една забележка към Румен Радев за отношението му към изпълнителната власт”, похвали Радев политикът с пагони Атанас Атанасов. „ Датата 4 април е в законовия ред, не коментираме, ние сме готови за избори, бяхме готови и миналата година.", коментира пред БНТ Атанасов.

Лидерът на Костова партия ДСБ обяви още, че „парламентът, който се карал на президента, имал само 7 % доверие”. "Демократична България" ще бъде в следващия парламент, но няма да имаме 121 депутати, трябва да търсим сътрудничество", коментира още Атанасов. Преди дни седмица той направи още едно важно признание – че „Демократична България” е готова да се прегърне с идеологическия си враг БСП. В желанието си да вземат властта градската десница дори са готови на кабинет по формулата техен мандат и премиер, министри на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай