БМВ размаза велосипедист край Разлог

БМВ размаза велосипедист край Разлог | StandartNews.com

Разлог. БМВ връхлетя върху велосипедист и го уби на място. Трагичният инцидент стана на пътя от Разлог за прохода „Предел” в неделя. Сигнал за катастрофата е подаден в полицията в 13,30 часа.

55-годишният водач на колата не е успял да избегне фаталния за колоездача удар. Мъжът, който карал велосипеда, е издъхнал на мига.

„Все още не е установена самоличността на загиналия. Оперативна група е на мястото и извършва оглед. Шофьорът на БМВ-то е от София и е в шок от случилото се. Изясняват се причините, довели до инцидента”, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

От полицията призоваха водачите да са много внимателни и да не предприемат рискови изпреварвания, тъй като трафикът в неделя е много тежък. Особено критично е движението от Симитли, където се събират двата потока от ГКПП-Кулата и Банско, към столицата.

Край автосервиз „Монца”, между Симитли и Благоевград, на главен път Е-79 се удариха две леки коли. В ранния следобед се сблъскаха такси и „Опел Кадет”. За щастие няма ранени, а само материални щети. Тежкият трафик изнервя шофьорите и те намаляват своята бдителност, твърдят катаджии. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай