Търся хакер да ми погаси заемите

Държавата ще глоби НАП с моите пари

Търся хакер да ми погаси заемите | StandartNews.com

Имам 20 бързи кредита, три фалирали фирми с общо 20 милиона дълг и една, която дължи само ДДС, така че нея хич няма и да я споменавам. Откакто данните ми изтекоха благодарение на защитите на НАП, съм издирван престъпник в Зимбабве, Занзибар, Северна Корея и още няколко държави, чиито имена смятам да спомена по-късно. Държавата, в лицето на Комисията за защита на личните данни, обеща да провери НАП за изтеклите ми данни, и след това да наложи глоба. Радвам се на новата перспектива някой да бъде наказан за изтеклите ми данни, обаче се питам кого ще глобят?

НАП не е нито едноличен търговец, нито акционерно дружество, нито неправителствена организация. Тя борави с моите пари, които съм й дала под формата на данъци. Значи, накратко казано, държавата ще глоби НАП с моите пари, защото е допуснала моите данни да изтекат в публичното пространство. След което аз ще трябва да бръкна в джоба си, за да осъдя държавата и НАП, за да платя обезщетението на най-вероятно набедения хакер Кристиян, който на свой ред ще осъди държавата, както и да си платя изтеглените от някой друг бързи кредити, освен ако не докажа, че са изтеглени с чуждо ЕГН. Ако успея да си спестя данъка добавена стойност и дълговете на фирмите, които никога не съм имала, преди да ме приберат в затвора в Северна Корея, ще бъда един щастлив човек, при това горд с държавата, в която живее.

Пред цялото това приключение, признавам си, търся хакер. Да ми погаси заемите овреме, да ме заличи от списъка на Интерпол и да ми купи един остров на Малдивите, хаквайки данните на някои управляващи. И, както се казва, всичко да е точно. Иначе, както казваше един приятел, то целият ни живот изтече, вие за едни лични данни ли?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай