Джоли снима в Сидни, готви сватба

Джоли снима в Сидни, готви сватба | StandartNews.com

Анджелина Джоли си е окей. Напоследък името на звездата се спряга предимно във връзка със здравето й. В медиите се появи каква ли не информация за влошеното състояние на актрисата, като някои издания направо я положиха на смъртен одър.

Истината обаче блесна наяве. Красивата Анджелина започна снимките на новия си филм Unbroken в Сидни. Преди да се впусне в сериозната работа в понеделник, Анджелина прекара уикенда със семейството си, обикаляйки из града. Фамилията дори се повози на яхта.

Пит и Джоли планират четири сватбени тържества. Първото от тях ще е Айрес рок в Австралия и ще съвпадне с 50-ия рожден ден на Брад. Анджелина иска церемония в аборигенски стил на зазоряване.А в началото на 2014-а ще сключат официален брак в Ел Ей или в Ню Орлиънс. След това двамата летят за Бахамите - място от особена важност за Джоли, тъй като там е разпръснат праха на майка й. Последното тържество ще бъде във френския замък "Миравал" на звездната двойка. На лъскавия прием през май Пит и Джоли ще поканят приятели и роднини - по време на кинофестивала в Кан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай