Доведената дъщеря на Уди Алън го обвини в блудство

Доведената дъщеря на Уди Алън го обвини в блудство | StandartNews.com

Уди Алън бе обвинен в блудство от неговата доведена дъщеря. Това съобщи Ройтерс. Дилън Фароу, която е осиновена от Алън и актрисата Миа Фароу, твърди, че известният режисьор й е посегнал, когато тя била малка.

Обвинението на Фароу е и първата й изява в медиите от 20 години насам, съобщават световните медии. Тя обяснява в отворено писмо, че пастрокът й блудствал с нея в дома им, когато тя била едва на 7 г.

"Когато бях на 7, Уди Алън ме хвана за ръката и ме заведе в малък килер на втория етаж на нашата къща. Каза им да легна по корем и да си играя с електрическото влакче на брат ми. И ми посегна", пише доведената дъщеря на Алън. „Правейки това, той ми шепнеше, че съм мило момиченце, че това е нашата тайна и ми обеща, че ще отидем в Париж и че ще стана филмова звезда", обяснява още тя и уточнява, че още тогава е разказала на майка си за случващото.

Стандарт Нюз напомня, че още през 1992 г. Миа Фароу отправи обвинения срещу Уди Алън за сексуално посегателство над дъщеря им. Тогава започна конфликтът на актрисата с режисьора.

Актрисата започна жесток конфликт с режисьора за настойничеството на децата им, след като откри, че той има връзка с друга от осиновените си дъщери – Сун Йи Превин, която Миа Фароу осиновила по време на предишен брак.

Уди Алън се ожени за младата жена през 1997 г. Режисьорът отрича да е посягал на Дилън Фароу и обвини Миа Фароу, че я манипулира. През 1994 г. нюйоркски съд отказа на Уди Алън правото да посещава Дилън, тъй като това не било в интерес на момичето.

„Той никога не е бил осъждан за каквото и да е престъпление и това, че се измъкна за онова, което ми стори, ме тормозеше през цялата ми младост", обяснява 28-годишната Дилън Фароу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай