Донков се забърква в страстна афера в сериала Четвърта власт

Донков се забърква в страстна афера в сериала Четвърта власт | StandartNews.com

София. Радина Кърджилова има сериозен повод за ревност към половинката си Деян Донков. Актьорът се забърква в страстна афера с колежката си Мила Парушева в новия сериал на БНТ "Четвърта власт". Поредицата стартира тази вечер, но ден преди това звездите се събраха за ексклузивна прожекция на първите епизоди. Донков и Радина бяха под ръка, но актрисата не изпускаше от очи любимия си.

Всъщност Мила Парушева, която управлява кастинг дирекция, дебютира в сериала, режисиран от Димитър Коцев-Шошо. Деси Муралев е другата нова звезда в поредицата. Светлана Янчева от Народния също за първи път каза да на телевизионна оферта. Актрисата е склонила не за каква да е роля, а на изпечен профайлър. И Снежина Петрова е за първи път в сериал. Заедно с Михаил Билалов са съпружеска двойка, която издава вестник. Самият Билалов е неузнаваем с брада, която е слагана от гримьорите косъм по косъм, залепени уши и очила. В сериала има още няколко интересни двойки. Христо Шопов е шеф на тайните служби, а негова любима е Александра Василева, която е пиарка на нова политическа партия. Атанас Атанасов е прочут разследващ журналист, който е омаял амбициозната Ани Пападопулу. Бившият й любим Стоян Радев пък е другият режисьор на поредицата.

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова и Севда Шишманова, която е продуцент на филма, предрекоха успех и на този си проект. Сред гостите бяха и Саша Безуханова и Иво Прокопиев. Владо Пенев пък показа загорял тен, докато снима "Под прикритие" в Свети Влас. Владо Карамазов, който играе финансовия министър, закъсня за прожекцията заради участие в театъра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай