Кобра, Кобра, защо не целуна жаба?

Или поне гей с тъмна кожа – щеше да се отървеш от линч

Кобра, Кобра, защо не целуна жаба? | StandartNews.com
  • Или поне гей с тъмна кожа – щеше да се отървеш от линч

Първото, което искам да кажа, е че не гледам бокс. Гордяла съм се с постиженията на Кубрат Пулев, разбира се, като част от малкото спортни достижения, с които българите можем да се похвалим, но не понасям разбити физиономии и животински нанасяния на удари от един човек върху друг. И всъщност гледах само последния му мач.
Това, което повече не понасям обаче, е измислената политкоректна помия, която се изля върху Кубрат Пулев заради това, че след победата си целунал репортерка, която и без това познава от предишни интервюта. Самата дама май все още мълчи, само изданието й политкоректно отразява темата за „сексуалното насилие“ от страна на българина минути след като е постигнал победа. Само за справка ще припомня една снимка, на която завърнал се американски войник целува страстно девойка през 1946 година и тя все още се споделя в социалните мрежи като акт на радостта от победата. Какво се случи в тъпото ни пластмасово общество за 73 години, та целувката от акт на радост се превърна в сексуално насилие? Какво се случи с българските мъже, които от радост след победата на Кобрата щяха да потрошат дистанционното, за да го обявят минути по-късно за Майк Тайсън /лежал в затвора все пак за изнасилване/. Че и да се извиняват на целия американски народ от негово име, защото той бил недорасъл мачо, подвластен на адреналина, и да го призовават самият той да се извини? Че и да го съветват да не развява българския флаг, защото се срамували от него? Да му обясняват какъв е комплексар и че си мислел, че всички жени ще са щастливи, ако легнат с него? Мисля, че фантазиите на мъжете, които го критикуват, са много по-богати от еднократната целувка, който в крайна сметка може да коства на Пулев доста много.
Това е възможно само в убития и плексигласов свят на сексуалните комплекси, които си създадохме сами в едно общество, което скоро ще се размножава само инвитро. Защото за целувка ще е нужно писмено съгласие, за сексуален акт – клетвена декларация, а спонтанните целувки на феновете по трибуните, докато гледат малкото ни останали спортни победи, ще се сакнционират с поне 500 лева глоба. Лицемерието на части от западния свят по отношение на така нареченото сексуално насилие стигна до такова кресчендо, че човек вече не може да целуне жена без предбрачен договор, но за сметка на това може да демонстрира всякаква и най-разнообразна сексуална принадлежност, като се впише в списъка на 30-40 пола, а ако сред тях има хора с друг цвят на кожата, никого няма да впечатли. Измислената политкоректност на Холивуд, която започна да нахлува и във всички други сфери, започва да ми идва в повече. Както и на мнозина други. Особено когато се случва в страната на Уудсток и на сексуалната революция, която нищо чудно скоро пак да преживее ренесанс.
Няма да коментирам дали темата за това как целият шум около целувката може да дискредитира Пулев, защото в тази сфера очевидно има повече разбирачи. Ще ми е тъжно, ако това прекърши кариерата му. Но от цялата работа е видно едно – този свят може да понася да гледа бой, разбиване на лица, кървища, аркади, но не понася да гледа целувки. Освен ако не си пусне тайничко порното по телевизора, ама то и там целувките са кът. Кобра, Кобра, защо не целуна жаба- поне от нея щеше да излезе принцеса и да не се налага да преговаряш за извънсъдебно споразумение. Или поне защо не целуна гей с малко по-тъмна кожа, щеше да се отървеш от линч!

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай