Mamma Mia и светлинно шоу за 50-я юбилей на Албена

Откриват най-новата конферентна зала във ваканционното селище – „Перуника Хол“.

Mamma Mia и светлинно шоу за 50-я юбилей на Албена | StandartNews.com
Откриват най-новата конферентна зала във ваканционното селище – „Перуника Хол“ Скечове, музика, танци и специални ефекти на Афтър Партито на аниматорите

Ваканционно селище Албена навършва 50 години на 24 август. По този повод комплексът подготвя много изненади за гостите, най-голямата от които е спектакълът на Софийската опера „Mamma Mia”.
Празничната програма започва с тържествено откриване на най-новата конферентна зала в Албена – „Перуника Хол“. На церемонията са поканени редица министри, директори на агенции и представители на туристически компании от България и Европа. Новооткриващата се зала ще е с капацитет 1000 места и оборудвана с всичко необходимо за протичането на различни конференции, презентации, сватби и други форуми. Тя е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на френската дизайнерка Кристин Борела, която проектира интериора и на 5-звездното бижу "Маритим Хотел Парадайс Блу Албена".
След откриването на залата всички гости на комплекса ще имат възможността да се насладят на спектакъла „Mamma Mia“ на Софийската опера. От 20:00 часа на откритата сцена до хотел „Добруджа“ започва официалната част на вечерната програма, която обещава да остави незабравим празничен спомен у всички, решили да й се насладят в празничната вечер.
“Mamma Mia” е мюзикъл по вечните хитове на АВВА, в чиито герои, история и музика са влюбени над 60 милиона души по цял свят. На сцената се разказва оживената и шумна история на млада жена, която иска да намери родния си баща. Слънчевият и забавен разказ се развива на райски гръцки остров. Провокирана от силното желание да открие баща си, в  навечерието на своята сватбата чаровната Софи  връща на острова трима мъже от миналото на майка си, за да разбере кой от тях е истинският й баща...
Като на всеки рожден ден, Албена е подготвила за гостите си огромни сладки изкушения – торти, които ще бъдат разрязани по време на спектакъла. В края на вечерта небето над комплекса ще озарят безброй празнични фойерверки.
На следващата вечер празничната програма продължава с един от любимите фестивали на всички гости на Албена – Афтър Парти на Аниматорските екипи. В него взимат участие всички аниматори, които ежедневно се грижат за доброто настроение на гостите. Скечове, музика, танци и специални ефекти са само част от изненадите, които неуморните аниматори подготвят за празничната вечер.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай