АкваМания в "Албена" в топ 10 в Европа

Атракционът зае престижната осма позиция, класацията е на база отзивите на хиляди потребители от цял свят

АкваМания в "Албена" в топ 10 в Европа | StandartNews.com

Гордостта на ваканционно селище "Албена" - АкваМания, се нареди на престижното осмо място сред водните атракциони в Европа. След като в последните години аквапарк АкваМания  категорично беше в топ 15, в тазгодишната класация на TripAdvisor атракционът зае осма позиция и стана единственият воден парк в България в топ 10.
Челните позиции се заемат от атракциони в Испания, Гърция и Италия. Класацията най-големия сайт за оценка на качеството TripAdvisor.com е на база отзивите на хиляди потребители от цял свят. Критериите, по които атракционите се оценяват са комплексни: обслужване, големина, възможности за забавление, сигурност, цена-качество и други.
В своите оценки в TripAdvisor.com гостите, посетили АкваМания, споделят: „Ако сте на почивка в Албена, не пропускайте да посетите Аквапарка - в него има забавления за цялото семейство" (потребител от Норвегия); „Перфектното място за деца! Със сигурност ще го посетим отново" (потребител от България); „Страхотно забавление за всички възрасти" (потребител от Белгия) - положителните отзиви са причина за признанието, което аквапарк АкваМания получава тази година.
„Една сбъдната мечта, мечтаех си и вярвах, че в Европа можем да стигнем 10-то място, но за 8-мо не съм очаквал, това надхвърли моите очаквания...", сподели управителя на аквапарка Николай Беневречки.
Аквапарк АкваМания е отворен от 1 юни до 15 септември и очаква своите малки и пораснали гости. Освен за семейно забавление, той е идеалното място за рождени дни, тийм билдинги и партита. Истинската водна магия се разпрострира на територия от близо 30 000 кв.м. във ваканционното селище Албена. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества уникални по рода си водни атракции за деца и възрастни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай