Театър подарява романтично фото с любимия за Св. Валентин

Срещу закупен билет за спектакъла „Не е вярно, но аз вярвам“ от Пепино де Филипо, театърът ще даде възможност на всеки да си направи романтична снимка с любимия или любимата

Театър подарява романтично фото  с любимия за Св. Валентин | StandartNews.com

Екипът на Драматичния театър „Невена Коканова“ в Ямбол е подготвил специална изненада за Деня на влюбените - Св. Валентин, за всички, които са в плен на най-красивото човешко чувство. Срещу закупен билет за спектакъла „Не е вярно, но аз вярвам“ от Пепино де Филипо, в който освен обичаните ямболски актьори участват и звездите на българския театър Албена Колева и Камен Воденичаров, театърът ще даде възможност на всеки да си направи романтична снимка с любимия или любимата. 
Фотосът е абсолютно безплатен и ще може да се получи след края на представлението.
Фотосесията започва час преди представлението на 14 февруари във фоайето на залата на община Ямбол и ще бъде ръководена от майстор- фотографът Красимир Стойчев. 
 От драматичния театър „Невена Коканова“ напомнят, че тази година трупата ще отбележи своя 70-годишен юбилей. Редица специални постановки, изложби, срещи и празнични събития съпътстват годишнината. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай