Мария Габриел дари икона на манастира в село Мусомище

Мария Габриел дари икона на манастира в село Мусомище | StandartNews.com

Гоце Делчев. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел дари днес икона на храма „Великомъченик Георги Победоносец" в гоцеделчевското село Мусомище. Свещеникът в манастира благодари за жеста. Свещи за здраве и успех в храма запалиха и другите двама кандидати за евродепутати от Благоевградска област Андрей Новаков и Асим Адемов.

Кметът на селото Иван Ламбрев също придружаваше представителите на ГЕРБ. Десетки миряни спряха Мария Габриел и другите гости от ГЕРБ, за да им честитят Гергьовден, както и да пожелаят победа на ГЕРБ в предстоящите избори на 25 май.

По-рано през деня кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Андрей Новаков и Асим Адемов положиха цветя пред паметника на загиналите във войните в Гоце Делчев по повод 6 май - Деня на храбростта и празник на българската армия. Заедно с тях в тържествения ритуал се включиха и народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Георги Андонов, представители на общинското ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев, членове и симпатизанти на партията.

Пред паметта на българите, извоювали свободата, обединението и възхода на България, се преклониха ветерани от войните, офицери и сержанти от резерва и запаса, от военния клуб, граждани и възпитаници на всички училища в Гоце Делчев. След тържественото отбелязване на празника кандидатите за евродепутати на ГЕРБ от Благоевградска област разговаряха с жители в центъра на града и посетиха храма „Успение Пресвета Богородица".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай