Звездите с клипове срещу заразата

Роберт де Ниро и Дани де Вито зоват нюйоркчани да си останат вкъщи

Звездите с клипове срещу заразата | StandartNews.com

Най-големите кинозвезди започват да правят клипове, с които призовават хората да си останат по домовете и заедно да преборят смъртоносната пандемия от коронавирус. Губернаторът на Ню Йорк помоли известни актьори да запишат видеообращения, в които призовават нюйоркчани да не напускат домовете си без необходимост, за да не се заразяват един друг с коронавирус, пише РИА Новости. Записите ще се появят съвсем скоро в Интернет.

"Всички ние трябва да останем вкъщи, трябва да спрем разпространението на този вирус. И само заедно можем да се справим с това. Трябва да защитим не само себе си, но и другите - всички възрастни хора. Моля", призова актьорът Роберт де Ниро, роден в Манхатън. И се обърна към зрителите си с култовата реплика от „Запознай се с нашите”: "Наблюдавам ви".

Колегата му Дани де Вито, който вече е на 75 години и който също е изложен на риск, записа обръщенние към младите хора. Много млади хора се отнесоха несериозно към ситуацията с коронавируса, вярвайки, че това е безопасно за младите хора. "Здравейте всички, това съм аз, Дани Де Вито. И ви моля от цялото си сърце: всички в щата Ню Йорк останете у дома. В момента имаме този вирус, тази пандемия. И младите хора, ако се заразят, могат да заразят възрастните хора. И знаете, че това, което следва е смърт, и мен ме няма ", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай