Звезда от "Странни неща“ вдигна грандиозна сватба

Преди това двойката сключи брак през май, тайно

Звезда от "Странни неща“ вдигна грандиозна сватба | StandartNews.com

Звездата от „Странни неща“ Мили Боби Браун и Джейк Бон Джови, син на известния рок музикант Джон Бон Джови, се ожениха в Италия.

Двойката сключи брак през май, тайно: на церемонията присъстваха само членове на семейството и най-близките им приятели. Миналия месец младоженците организираха втора сватбена церемония в Тоскана, която беше по-пищна.

20-годишната булка мина по пътеката към олтара в бяла дантелена рокля на Galia Lahav с дълбоко деколте и дълъг воал, а 22-годишният младоженец носеше бяло вечерно сако. Актрисата смени общо четири тоалета по време на сватбеното тържество, включително бяла затворена рокля за предсватбената вечеря за добре дошли и сатенена рокля с открити рамене за партито след сватбата.

Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви започнаха да се срещат през 2021 г. и обявиха годежа си след две години романтична връзка. Актрисата е най-известна с ролята си в телевизионния сериал „Много странни неща“, където играе момиче на име Елевън с паранормални способности.

Когато Мили е все още тийнейджърка, тя често е критикувана за това, че има склонност да изглежда твърде зряла и се облича „не по модата“ - в твърде откровени тоалети. Сега актрисата е критикувана, че „изглежда на 40“ и е заподозряна, че злоупотребява с филъри.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай