Звезда от "Ергенът" вдига пищна сватба в родината си

Ирина не разкрива кой е бъдещият й съпруг

Звезда от "Ергенът" вдига пищна сватба в родината си | StandartNews.com

Направилата силно впечатление в "Ергенът" Ирина Карабаджак вдига сватба идващия уикенд в родната си Молдова, пише Hotnews.bg.

Сексапилната брюнетка бе сочена за победител в "Ергенът" 3, като упорито се говореше, че е спечелила любовта на пианиста Евгени Генчев. Тя започна да показва големи букети цветя, гарнирани със сърчица, но явно те не са били от пловдивчанина, а от бъдещия й мъж. Зрители пък се кълняха, че са засекли Евгени и бесарабската българка на романтично пътуване в Париж, но всичко това се оказа лъжа. Ирина си тръгна на крачка от финала, след като не получи роза от Евгени Генчев по време на церемония, която бе излъчена през май миналата година.

За разлика от Евгени, които в крайна сметка избра Валерия, Ирина наистина е срещнала любовта и ще каже "да" на церемония в столицата на Молдова Кишинев. Бесарабската българка, идва у нас преди повече 10 години, за да учи в УНСС, но впоследствие решава да остане. Сега обаче се връща в родината по най-радостния повод.

"Момичета, не знам за вас, но аз лично много се притеснявам. Имам сватбена треска, да, правилно ме разбрахте – остават само 10 дни до сватбата! Главата ми пуши от ежедневни задачки: да се свържа с DJ, фотографа и видеографа, бенда и всичките организатори за нашето вълшебно тържество, да изберем меню, декор и подаръци за гостите".

Ирина не разкрива кой е бъдещият й съпруг. На общите им снимки лицето му не се вижда. Двамата често ходят на екскурзии, като наскоро бяха в Ню Йорк. Ирина се похвали, че издържала дългия полет благодарение на заможния си бъдещ съпруг, които осигурил билети за бизнес класа, така че очевидно той е добре финансово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай