Зрителите решават. Кой бъде изгонен тази вечер от Big Brother

Това са четиримата номинирани

Зрителите решават. Кой бъде изгонен тази вечер от Big Brother | StandartNews.com

Източник: НОВА

Във втория емилинационен лайф тази вечер от 21:00 часа по NOVA четирима номинирани ще се борят да останат в Къщата на Big Brother. Зрителите ще изберат кого да спасят между емоционалната Кристи, агент „Енигма“ Петър, колоритния Георги и лъчезарната Ванеса. Гласуването е с положителен вот и се случва в платформата NOVA PLAY.


Заедно с водещите Александра Богданска и Башар Рахал, коментатори в студиото ще бъдат психологът Ани Владимирова, журналистът и анализатор на Big Brother Кристина Патрашкова, победителят от Hell’s Kitchen Станислав Иванов и поп-фолк дивата Мария. Те ще обсъдят всичко случило се в Къщата през седмицата и ще споделят мнението си за номинираните.

Въпреки, че изпълнява ролята на агент на зрителите „Енигма“, Петър също може да бъде изгонен тази вечер, ако получи най-ниска подкрепа от тях. Срещу него се изправя Кристи, която единствена подозира, че той има тайна мисия в Къщата. Другите номинирани са Георги, които предизвика полярни емоции с ексцентричното си поведение, и Ванеса, която привлече вота на съквартирантите с постоянните си оплаквания.

Напусналият предаването тази вечер ще гостува в официалния подкаст на Big Brother - „Голямата сестра“ с водещ риалити звездата Елена Сергова. Епизодът ще бъде излъчен в неделя и ще разкрие поредната порция любопитни подробности от живота в Къщата.

Кой ще бъде спасен по волята на зрителите и кой ще напусне най-обсъжданото риалити предаване в България, гледайте в новия епизод на Big Brother тази вечер oт 21:00 ч. по NOVA.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай