Жесток случай на канибализъм разтърси Разград

Жесток случай на канибализъм разтърси Разград | StandartNews.com

Разград. Разград осъмна с шокиращ случай на канибализъм. Тази нощ около 03:30 – 04:00 часа в Психиатричното отделение към МБАЛ – Разград настаненият за лечение Т. С. на 45 г. е убил по особено жесток и мъчителен начин настанен в същото помещение болен, информира Нова ТВ по данни на прокуратурата.

Мъжът е издъхнал, след като Т.С. е прегризал гърлото му, изтръгнал гръкляна му и изял лицевите му части. След "среднощната закуска" канибалът е напуснал болничното заведение и се е отправил с такси към дома си, където впоследствие е задържан от органите на МВР.

Образувано е досъдебно производство за убийство. До момента са извършени оглед на местопроизшествието, освидетелстване на извършителя, разпитани са 7 свидетели. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза.

До края на деня трябва да бъде изготвено заключението на вещите лица, след което ще се прецени дали Т.С. е наказателно отговорно лице. В случай, че се наложи допълнително изследване, прокуратурата ще поиска от съда в Разград неговото настаняване за изследване в психиатрично заведение към затвора в Ловеч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай