Жанета Осипова се спасява от съда във "Фермата"

Плеймейтката вече оре, дои крави и овце и върши всякакъв друг селски труд

Жанета Осипова се спасява от съда във "Фермата" | StandartNews.com

Жанета Осипова е голямата звезда в новия сезон на "Фермата", пише "България днес". Победителката на "Мис Плеймейт" вече оре, дои крави и овце и върши всякакъв друг селски труд, за да успее да се пребори за голямата награда от 100 000 лева. Жанета получила покана от продуцентите Иван и Андрей още в началото на годината. Двамата искат да покажат, че и момичетата от кориците на еротичните списания могат да вършат всякаква работа, а не само да се гримират и да чупят стойки.

С участието си Жанета смята да стане още по-разпознаваема в светските среди. Тя не иска да бъде само момиче, изгряло от "Плеймейт", а да бъде разпознавана като жена, която може всичко. На Осипова не й е чужда селската работа, тъй като израства на село в Гара Бов и като малка е ходела по нивите.

"Ще участвам в нов проект. Не мога мога да кажа кой е", обяви наскоро плеймейтката, но става ясно, че това е "Фермата", тъй като само този проект започна преди дни за разлика от "Игри на волята", чиито снимки текат вече над три седмици.

Осипова ще използва времето си във "Фермата", за да избяга от скандала, в който се забърка с фризьорката Вили Боршукова. Плеймейтката инсценира побой и директно обвини коафьорката, че я е наранила и пребила. Това накара Боршукова да заведе иск срещу сексбомбата на стойност 50 бона. "Май Жанета се скри в чужбина, за да избяга от правосъдието", разкрива Боршукова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай