Жанета Осипова: Само провокацията печели

Плеймейтката, израснала в мизерия, трупа пачки от еротичната си популярност

Жанета Осипова: Само провокацията печели | StandartNews.com

Жанета Осипова, която щеше да си остане завинаги световнонеизвестна, ако не беше титлата „Мис Плеймейт“ 2018, съвсем се е разпищолила във „Фермата“, възмущават се в риалити формата. Секси мацката, развалила фасона си с издути на макс джуки, съблазнява наред, адвокат или фокусник, който й падне от компанията. Да й разкаже играта и да я превърне в момиче за всичко, пък реши строителят и фермер на седмицата Боби, който обаче беше подкрепен от целокупния екип на шоуто. Осипова изпадна в истерия – искали да я унижат и провалят, тя не била пионка, не можело да й казват какво да прави. Но ако тя откаже да се грижи за животните, ще глобят всички във „Фермата“.

Сега на Осипова й предстои да премери сили с една от жените от групата, след като Боби реши да я номинира за първи дуелист.

„Не казвам, че Жанета не работи или не е полезна. Тя обаче е родена за съвсем различен живот. Тя е цвете, което краси „Фермата“, но към момента на мен ми трябва сила“, обясни избора си Борислав с мотива, че на този етап мъжете са по-нужни за работата в стопанството.

„Боби има предразсъдъци спрямо мен, но предстои да ги разбия на малки парченца. Той е тясно скроен човек с много комплекси“, коментира Жанета, която остана разочарована от липсата на подкрепа от групата. „Те всъщност не вярват, че аз ще се върна, защото също смятат, че съм слаб играч“, допълни Осипова.

Най-притеснена от предстоящия женски двубой на Арената е Дана – тя споделя, че се страхува от това да бъде избрана за втори дуелист, защото не иска да изгуби битката срещу плеймейтката.

Жанета от самото начало в шоуто се прави на голяма страдалка. Тези дни разказваше, че майка й взела пари назаем, за да я прати на специални курсове по поведение и походка пред камерите. „То си е изкуство“, убедена е тя. „Имах много трудно детство. Живеехме в изключителни нищета и мизерия. Израснах само с майка ми, баща ми никога не се е интересувал от мен. Реших да участвам в еротичния конкурс, защото в България само провокацията е печеливша. Дори хората да не си го признават, всеки се стреми да е материално стабилен – не може да се живее без пари. А популярността вдига хонорара. Успях да осъществя мечтата си“, изповядва Осипова.      

Жанета вероятно е разстроена и от смъртта на Христо Сираков, с когото имаше кратък, но бурен романс. Тя дори тиражираше слухове, че ще се омъжва за издателя на „Плейбой“, но всички бяха наясно, че това няма как да се случи. Той я заряза заради Дениз Хайрула – друга златотърсачка от идентичен калибър. Сега Осипова със сигурност си скубе косата за това, че не е успяла да оплете в юридически мрежи богатия бизнесмен, за да се нареди на опашката за облаги по наследство.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай