Жана Бергендорф с признание от миналото

Певицата е минала през големми перипетии

Жана Бергендорф с признание от миналото | StandartNews.com

 

Жана Бергендорф определено впечатлява хората с таланта си, но няма как да не сте чували за проблемите, свързани с изпълнителката. В емоционално интервю за предаването "Преди обед" по bTV тя разказа за възходите и паденията в живота си, сподели какви мечти има и издаде няколко подробности за предстоящия си албум.

Втори шанс

Певицата е преминала през много неща и обясни, че е успяла да прости сама на себе си и да си даде втори шанс. "Сега съм по-спокойна и по-улегнала. През доста перипетии минах и разбрах, че трябва да прощаваме не само на другите, но и най-вече на себе си. Всеки ден в огледалото си казвам "Ти можеш". До преди няколко години това не го разбирах, но е важно да се обичаш" – сподели певицата.

Сина си Леон, който винаги е до нея, определя като основна причина да съществува, да е добре и да се бори. "Той води приятелите си тук при мен" - сподели за участията си Жана. Тя допълни, че винаги пее със сърцето и душата си:  "Искам да съм на сцената, да усещам енергията на публиката. Истинската изповед е на сцената, така се изчиствам."

Личен живот и любов

Сегашния си живот тя определя като "обран". "Има любов, да, от доста време. Не съм феминистка, но през годините имах доста кофти връзки с мъже и големи разочарования. Грешни избори. В един момент разбираш, че нямаш време да бъдеш бит, ревнуван..." - призна Жана. А за мечтите си сподели: "Мечтая да бъде по-голямо семейството ми".

Новият албум

Певицата подготвя албум с 12 песни, като 9 от тях вече са готови и 3 са в процес на подготовка. "Единственото нещо, от което ме е страх, е да не си загубя гласа. Аз говоря чрез музиката." - призна Жана. А пороците вече са зад гърба ѝ: "Стига вече! Затова не давам интервюта, защото все около тази тема се въртят нещата" – сподели Жана Бергендорф в ефира на bTV, като обясни, че не можеш да преоткриеш себе си по този начин.

За бъдещето си иска да е усмихната, сигурна, удовлетворена от себе си и със сигурност на гребена на любовта. "Искам да бъда дисциплинирана както тази година, защото наистина дадох много от себе си. Аз много добре знам какво съм и знам, че това, че си загубил за малко центъра не означава, че не можеш да се върнеш там."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай