Затъмнение на 18.9. Какво ще се случи с тези 3 зодии

Ето ги и знаците

Затъмнение на 18.9. Какво ще се случи с тези 3 зодии | StandartNews.com

Това, до което може да доведе коридорът на затъмнението, е драматични промени в живота, защото вселената по някакъв свой собствен начин подчертава съдбата на всеки човек и го кяра той сам по себе си да принуждава да взема емоционално трудни решения

Риби

Първото затъмнение на 18 септември ще бъде в знака Риби, което означава, че представителите на този знак ще преживеят големи промени в живота си. Най-вероятно ситуацията ще се отнася до взаимоотношения, тъй като луната се случва на оста „Аз и те“, което говори за емоционални и кардинални решения.

Между другото, затъмнението в Риби ще бъде свързано с планетата на кармата – Сатурн. В момента на събитието то ще бъде свързанo с Луната и може да донесе доста трудни чувства. Например нова отговорност в живота или може би падане на розовите очила поради поведението на партньора.

Дева

Затъмнението на 18 септември ще се проведе в сектора на отношенията и ще свърже с логическа верига събитията от 10 март. Помислете дали по това време сте започнали да общувате с нов човек или може би сте издигнали личния си живот на по-високо ниво.

Бъдете сигурни, че Вселената ще ви донесе промени на 18 септември, но не очаквайте лесен обрат. Знакът Риби управлява емоциите, които генерират истинско цунами в дълбините на душата ни. Възможно е да се наложи да вземете съдбоносно решение – да се разделите с някого или да се ожените за партньора си.

Овен

Погрижете се за личния си живот, защото през 2024 г. Вселената буквално принуждава вашия знак да бъде внимателен към партньорите и желаните връзки.

Очаквайте на 2 октомври в живота ви да влезе нов човек, но... Може би в тази връзка има нещо забранено или трудно за развитие (например човекът е женен или не се е "отдалечил" напълно от предишната връзка).

Доверете се на Вселената, защото тя има връзки, от които се нуждаем, за да имаме нови преживявания.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай