Защо англичаните побесняха в името на чая?

Шегаджия приготвил напитката по необичаен начин

Защо англичаните побесняха в името на чая? | StandartNews.com

Видеоклип със специален начин за приготвяне на чай разгневи потребителите на социалните мрежи от Великобритания. Видеото е публикувано от потребителя TikTok под псевдонима x_justkidding_x. Мнозина счетоха действията му за отвратителни и настояха да не се публикуват такива клипове.

Авторът на видеото реши да направи чай с мляко, но извърши целия процес в необичаен ред. След като свари вода, той наля мляко в чаша, след което изсипа малко захар. Едва тогава ентусиастът натопи торбичка с чай в течността. В заключение той надроби шоколадови бисквити в напитката. Целият процес се проведе под музикалната тема от британската сапунена опера "Жителите на Ийст Енд".

Видеото се казваше „Как да убием британец за 15 секунди“, натрупа над 740 хиляди гледания и наистина вбеси някои британци. Въпреки 64-те хиляди харесвания, в коментарите мнозинството осъди автора за подобно приготвяне на чай. В самия край на клипа напитката е излята на улицата, което мнозина сметнаха за правилната реакция.

„Как смее! Това е нашата свещена напитка! ” - написа един от потребителите. Друг подчерта, че когато се прави чай първа в чашата трябва да е торбичката. Скоро авторът публикува още едно видео, този път с обичайното правене на чай с мляко и бисквитки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай