Запали мрежата! Сашо Кадиев умря от страх

Актьорът качи клипче в нета, а зрителите умряха от смях

Запали мрежата! Сашо Кадиев умря от страх | StandartNews.com

Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев отново доказа чувството си за хумор, този път в ново видео в социалните мрежи, което предизвика вълна от усмивки сред последователите му. В клипа той разкрива своята паника по време на поставяне на грипна ваксина – сценка, която развесели хиляди.

Кадиев се появява без блуза, а до него е майка му, обичаната актриса Катето Евро, която е организирала всичко, за да му бъде поставена ваксината. Самият актьор не крие страха си и със затреперил глас казва: „Страх ме е!“.

Въпреки моментните колебания и отказ да приеме инжекцията, Кадиев в крайна сметка се поддава на успокоителните думи на майка си.

„Дойдох при майка ми да хапна, а тя викна доктор за спринцовка. Повече няма да идвам тук!“, шегува се той, след като ваксината е поставена успешно. Не пропуска да добави ироничен коментар за цялата ситуация: „40-годишен мъж си поставя ваксина, а майка му го успокоява, че няма да боли... Някои неща просто не се променят!“.

Това видео бързо стана хит сред феновете, които не само се смяха на комичната ситуация, но и оцениха откровеността и самокритичния хумор на Сашо Кадиев, пише show.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай