За ЧНГ Рап и рок на площада

За ЧНГ Рап и рок на площада | StandartNews.com

Б.Т.Р. забиват в Каварна, Криско вдига градуса под тепетата

Рап и рок ще звучат по площадите на Нова година. По традиция най-хард се очертава купонът в Каварна. Там за доброто настроение на на празнуващите ще се погрижат музикантите от Б.Т.Р. Скандинавският бог на метъла Йорн Ланде пък ще изпълни парчета на Whitesnake и Deep Purple. В Русе и Ивайловград също залагат на рока. Купонджиите в дунавския град ще забавляват Д2, а тези в Ивайловград група "Хоризонт". Пловдивчани ще посрещнат Нова година с Криско. Компания на площада ще му прави германецът DJ Scream. Той пристига в града на тепетата директно от Мюнхен и ще открие новогодишната програма заедно с носителката на наградата за най-добрата българска диджейка за 2012 година Koki. Актрисата и певица Деси Тенекеджиева ще зарадва публиката с хаус ремикси на някои от най-известните си хитове - "Когато всичко свърши" feat Миро, "Dark" feat Kаlleka, "Crazy Butterfly", "London mission" feat Dj Ally. На сцената под звездите в София ще се качат изпълнители от всички жанрове - Маргарита Хранова, Любо Киров, Стефан Вълдобев с групата си "Обичайните заподозрени", Калин Вельов с формацията си "Тумбаито". Васил Найденов и Тончо Токмакчиев ще забавляват от една сцена бургазлии.
--

Дует "Ритон" ще весели плевенчани на площада. Преди Катя и Здравко купонджиите ще загреят с рок група "Криминале". "Сигнал", Нелина и любими рап изпълнители ще пеят във Велико Търново в уникално шоу, организирано като радиопредаване на живо. В програмата е предвидено и изпълнение на Михаела Филева.

Раздават 100 кила баница в Монтана

Над 1000 литра вино и 100 кг баница със сирене е подготвила общината в Монтана за посрещането на 2015 година. Празникът започва минути преди полунощ на централния площад "Жеравица". Новогодишното настроение ще вдигат и песните на Мария и Магдалена Филатови, ангажирани за празничната нощ. По същото време започва и всенародно веселие на площад "Йордан Радичков" в Берковица. За гражданите и гостите ще свири прочутата Берковска духова музика. Ще пее и певицата Гуна Иванова. В Белоградчик на площад "Възраждане" в чест на новата година небето над скалите ще бъде озарено от мощни фойерверки. Кметът Борис Николов ще поздрави събралите се с новата 2015, а добрият старец и Снежанка ще раздават подаръци на най-малките. За настроението ще се грижи и Белополската духова музика. Местните винарни са осигурили по чаша вино за всеки, дошъл на площада за посрещането на новата година.

Чевермета и вино за гостите на Банско

"Добре дошла, годино нова!" е мотото на новогодишното тържество в Банско. С фойерверки и фолклорен концерт на народната певица Росица Пейчева на площад "Никола Вапцаров" ще бъде посрещната новата 2015 г. Вино ще се лее на корем. "Предлагаме приготвянето на чевермета. Не само агънца и прасенца, но също така зайци и пуйки, тъй като тях ги хапват много руснаците и англичаните", твърдят механджии.

Шампанско и сълзи се леят в Перник

Шампанско и сълзи ще се леят в центъра на Перник в новогишната нощ. На площада обаче няма да звучи хитовата песен на Ивана. Става дума за истинска ситуация, свързана с финансовия колапс на общината. Заради нея няма да се канят известни изпълнители, а ще се разчита на любителските състави, които са на не по-малко професионално ниво. Сълзите ще са не само заради липсата на пари, а и заради разкъртения за ремонт площад, където обичайно се вие хорото за Новата година. Кметът Иван Иванов ще поздрави перничани в полунощ пред Двореца на културата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай