За по-млада кожа са нужни 3 минути на ден

FOREO BEAR е персонален фитнес инструктор за лицето, технологията с микроток върши чудеса

За по-млада кожа са нужни 3 минути на ден | StandartNews.com
  • Бюти уред предоставя професионална грижа в домашна обстановка
  • FOREO BEAR е персонален фитнес инструктор за лицето, технологията с микроток върши чудеса

Стремежът към красотата винаги е бил част от живота на всяка дама, без значение от възрастта й. Благодарение на световните брандове, той дори е издигнат в култ. И макар развитието на модната индустрия да не се крепи върху разбирането, че външната красота идва отвътре, то това вярване отдавна се е превърнало в движеща сила за козметичните компании. Ето защо те все повече насочват вниманието на дамите към използването на продукти, които се грижат за кожата отвътре навън. С времето обаче техните разбирания също претърпяха еволюция, провокирана от постоянно променящото се влияние на околната среда, налагащо комплексен подход в грижата за външността. Тя вече е съчетание от персонализирана грижа, която съчетава употребата на подходящите помади с високотехнологични устройства. Тази комбинация не само гарантира по-доброто проникване и усвояване на разкрасителните кремове и серуми, но и провокира кожата сама да се бори с вялостта и отпускането й, което идва с времето.

Компания с мисия

В днешния забързан свят не всеки разполага с времето или средствата, необходими за инвестиране в приятни процедури в салони за красота. Животът на модерната и еманципирана жена наложи друг стандарт, който изисква от нея да бъде съчетание от работеща дама, съпруга, майка и добра домакиня, но винаги с подържан външен вид. За шведската компания FOREO разбирането и удовлетворяването на нуждите на съвременната жена се оказва движеща сила при създаването на цяла армия от бюти уреди, които предоставят професионална грижа, но получена в домашна обстановка. В портфолиото им могат да бъдат открити няколко продуктови линии, насочени към специфични нужди на кожата. Но по-важното за тях е, че те променят навиците в грижата за нея в правилната посока. Като започнем от почистването й, докато сме под душа, минем през маските, та стигнем чак до интензивната грижа. Ето защо не е изненада, че попадайки на сайта на компанията, изборът на бюти инструмент никак не е лесно. Всеки от тях е така създаден, че съчетава удобен дизайн, свежи цветове, компактни размери и не на последно място - изработен е от материали, които не вредят на природата.

Революция в професионалнатагрижа за кожата

Със своите продукти FOREO предизвиква истинска революция и създава новаторски подход в грижата за здравето и красотата на кожата на лицето. Последната изненада, която компанията поднася на нежния пол, е FOREO BEAR - малък и компактен бюти уред със закачлив дизайн, който подобрява плътността на кожата, възвръща контура на лицето и редуцира досадните бръчици. Най-големият плюс е, че за постигането на впечатляващите резултати са необходими само 3 минути на ден и, разбира се, постоянство. Размерите на FOREO BEAR пък позволяват той да бъде ползван както в домашни условия, така и да "придружава" притежателя си на любимите му ваканции. Въпреки това, за да задоволят и най - големите претенции на своите потребители, FOREO BEAR се предлага и в мини вариант на foreo.com, за който се намира място дори и в най-претъпканата дамска чанта.

Каква е анти-ейдж тайната на FOREO BEAR

FOREO BEAR е като персонален фитнес инструктор, но за лицето. Редовната му употреба тонизира кожата с помощта на T-Sonic пулсации и микроток с 5 степени на интензитет, които подобряват микроциркулацията и действат върху първоначалните признаци на стареене. А революционната антишокова система позволява интензивността на микротока сама да се регулира според съпротивлението на кожата, като в същото време действа едновременно върху повече от 65 мускула, разположени в областта на лицето и шията. Докато стяга мускулите, FOREO BEAR изключително фино и нежно масажира лицето, като по този начин провокира естественото производство на колаген и еластин, необходими за възвръщането на загубения обем и повдигнатост.Патентованите T-Sonic пулсации, излъчвани от уреда, достигат до най-дълбоко ниво чрез порите, с което увеличават циркулацията, елиминират токсините и напрежението на лицето, като по този начин се постига по-гладка, сияйна и мека кожа.

Оптимални резултати за минути и то у дома

За да изпълни обещанието си, на FOREO BEAR са му необходими само 3 минути от бюти програмата на всяка дама. Изборът на зоната, която ще бъде третирана, зависи само от желанието на притежателката му. Обикновено се набляга на тази по челото, назолабиалните гънки, областта около скулите и, разбира се, зоната около очите.

Бърза подготовка преди бюти ритуала

Грижата за кожата на лицето винаги започва с нейното внимателно почистване. Ето защо, преди да започнем процедурата трябва да направим същото. Отстраняването на излишното омазняване и нечистоти от лицето гарантира ефективността на устройството. След като кожата е почистена и подсушена, идва ред на проводящия серум на FOREO - SERUM SERUM SERUM, който се нанася върху зоните, които ще бъдат третирани или по цялото лице, с нежни масажни движения, до пълното му попиване. Следва най-вълнуващата и приятна част - активиране на FOREO BEAR с помощта на бутона, който се задържа за няколко секунди. Светлините под него показват интензитета на микротока, като тя може да бъде променяна само с едно бързо кликване. За по-голямо удобство устройството може да се синхронизира и със смартфон чрез Bluetooth. Необходимо е само да се изтегли приложението FOREO For You, което предоставя възможност предварително да се избере степента и интезитета на микротока и процедурата. Допълнителен плюс е, че веднъж персонализиран, FOREO BEAR няма нужда от повече настройки и винаги е готов за действие.

Кога да очакваме първите видими резултати

Разлика в излъчването на лицето се забелязва още след първата седмица от употребата на бюти устройството. Месец по-късно вече са налице и видими резултати, при които се вижда подчертан контур, изпълване на дълбоките бръчици и изглаждане на малките такива. А за запазването на постигнатия напредък е нужно съвсем малко - желание и няколко минути за красота, които всяка дама може да си подари.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай