Юксел Кадриев страда за любимата си

Тв водещият просълзява с пост за Диди Янкова

Юксел Кадриев страда за любимата си | StandartNews.com

Юксел Кадриев продължава да страда за любимата си Диди Янкова, която преди две години изгуби битката с рака. Водещият на новините в Би Ти Ви все по-често може да бъде видян в "Свети Александър Невски", за да пали свещ в нейна памет. Той все още не е готов за нова връзка и това стана ясно от поста му в социалните мрежи, който пусна на рождения ден на покойната Диди.  

 "Има дни, в които хората се раждат. Има дни, в които хората си тръгват. Има и такива дни, в които тези, които са си тръгнали, се връщат. Има дни, в които безгранично те обичат. Има дни, които безпощадно те завличат. Има дни, в които хората пристигат. Има и такива дни, в които хората се вричат. Има и прекрасни дни. Като ден на слънчева гара, на която идват и потеглят най-различни влакове, пълни с любов.

Какво се иска от теб ли? Нищо повече от това да бъдеш на перона, с куфар в ръка, за да можеш, когато твоят влак пристигне, да се качиш и да попътуваш до най-красивите места на света. До най-красивите дълбини на сърцето и душата си. С някого. Заедно. Иначе си прецакан. Има и такива дни. Но каквито и да са дните, не забравяй да им се наслаждаваш, защото рано или късно ще осъзнаеш мъдростта, с която те даряват. Благодари за всичко и за всеки ден, в който дишаш. Благодари на хората, които са се родили. Благодари и на тези, които са си тръгнали твърде рано и в неподходящо време. Училището на живота не гали - то раздава най-здравите шамари. Да. Има и такива дни.",

52-годишната Диди бе муза на журналиста в продължение на около година. Макар че Юксел бе със 7 лета по-млад от хореографката на конкурса "Мис Варна", разликата във възрастта им изобщо не го е притеснявала. Двамата се разделиха, но Кадриев повече не се показа на червения килим с друга изгора. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай