Йотова ожени сина си

Вицепрезидентът стана свекърва накрасавица

Йотова ожени сина си | StandartNews.com

Невероятна красавица влезе в живота на вицепрезидента Илияна Йотова и семейството й. Марин - синът на Йотова и на известния ортопед проф. Андрей Йотов, се ожени за любимото си момиче Криситя на много изискано и най-вече много весело тържество в събота в Правец, разказаха участници в щастливото събитие. Всички най-много впечатлиха от невероятно топлите отношения между снаха и свекърва. Йотова не крие обичта си към избраницата на своя син.

Марин навърши този август 32 г. Двамата младоженци са връстници, отдавна живеят заедно, но романтичното предложение за годеж идва през май миналата година. Още тогава Марин и Криси си набелязват за сватбата първите септемврийски дни на 2020 г., разказа Луба.бг.

Обявяването на епидемията внася известно объркване. Първоначално младите  не смеят да планират събитието. Но с отмяната на най-строгите ограничения се впускат в организацията и в слънчевата първа събота на септември си казват заветното “да”.

Гост на тържеството е бил и президентът Румен Радев заедно със съпругата си Десислава. Повече гости обаче били приятели на младата двойка. Кум станал близък приятел на Марин, с когото са заедно още от ученическите години. Кумът също е ортопед прочутия баща на младоженеца, който е едно от най-големите имена в своята област.

Марин е завършил УНСС, а после магистратура по бизнес управление и банково дело в Лондон. Работи по специалността си, сега е в Пощенска банка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай